Erzurum'da gönüllerin başkanı oldu

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, gittiği ziyaretlerde vatandaşın büyük ilgisini görüyor.

Sürekli halkın içinde gezen ve istişareye yönelik hizmet hizmet anlayışı geliştiren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, gittiği ziyaretlerde vatandaşın büyük ilgisini görüyor. Esnafın her fırsatta kapısını çalarak hayırlı kazanç dileyen ve zaman zaman onların sofralarına davet edildiği için büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Başkan Uçar, her şeyin gelip geçici olduğunu, asıl olanın “gönüllere girebilmek” olduğuna vurgu yaptı.

Erzurum insanının gönlü geniş.. Gittiği her işyeri ve dolaştığı her sokakta halktan büyük enerji aldığını ifade eden Mahmut Uçar, “hemşehrilerimiz bizi sofralarına davet ediyor, düğünlerinde bizleri de görmek istiyorlar. Bu bize büyük keyif veriyor. Bir lokma ekmeğini, bir bardak çayını bizimle paylaşan kardeşlerimize hizmet bizim için şereftir. Görevler ve hizmetler gelip geçici. Aslolan insanların gönüllerine girebilmek. Bu bize yetiyor.” dedi.

Gençleri Unutmuyor... İlçe ve köyleri her fırsatta gezen Başkan Uçar, sportif ve sağlıklı yaşam hususunda gençleri sürekli bilinçlendiriyor. Doktor olması nedeniyle özellikle gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Uçar, gençlere sağlıklı yaşam için mutlaka düzenli spor yapmalarını ve sağlıklı yiyecekler tüketmelerini de öneriyor. Belediye olarak yapımı devam eden ve bir kısmı tamamlanan halı sahalarda gençlerden gelen “maç” teklifine olumlu cevap veren Uçar, koronavirüs nedeniyle gittiği her yerde maske dağıtarak, mesafe ve temizlik kurallarına riayet emeleri yönünde önemli tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmiyor.