GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Video kalitesi internet hızınıza göre düşük olabilir. simgesinden çözünürlük seçebilirsiniz.

Erzurum Gençlik Zirvesi Platformu’nun organize ettiği ve platform kurucusu eğitimci Yavuz Demir’in sunuculuğunu yaptığı konferanslar zincirinin dünkü konukları Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve Palandöken gazetesi başyazarı Mehmet Şener’di.

Demokrasi kahramanı eski bakanlardan DP’li Tevfik İleri’nin adını taşıyan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle biraraya gelen Dr. Uçar ve Şener, “Yeni Nesil Gençlik” ve “Tecrübe Konuşuyor Gençlik Değerleri” başlıkları altında birer konuşma yaptılar.

Okul Müdürü Ömer Dengiz’in evsahipliğinde gerçekleşen konferansın dinleyicileri arasında, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Yakutiye Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, Yakutiye Başkan Danışmanı Cengiz Tosun ve okul öğretmenleri de vardı.

Konuşmalarında eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Uçar ve gazeteci Şener, hem kendi tecrübelerinden hareketle gençliğin içerisinde bulunduğu sorunlara değindiler, hem de içerisinde yaşadığımız yeni yüzyılda eğitimli nesillerin ülkeler ve toplumlar üzerindeki etkisini anlattılar.

Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ise, burada yaptığı selamlama konuşmasında, Erzurum’da eğitimin günden güne önemli mesafeler aldığını ifade ederek, birkaç yıl içerisinde hedeflerinin Erzurum’u ilk on şehir içerisine sokmak olduğunu bildirdi.

Palandöken Gazetesi